Holistische Intuïtieve Massage

Deze massage werkt via je fysieke lichaam door op je emotionele, mentale en spirituele lichaam. Het werkt helend op de spieren, bloedcirculatie en organen, chakra’s en energiebanen. Er ontstaat harmonie, rust en verbinding.
Het is een zachte, liefdevolle en tegelijkertijd diepgaande massage, waarbij verschillende vormen, technieken en tools, intuïtief in elkaar over vloeien in afstemming op jouw behoefte en jouw energie. 
Je maakt contact met je lichaam en je innerlijke ik en word je bewuster van spanningen en wat er in het lichaam omgaat. 

Een holistische energetische intuïtieve massage die ik geef is veelal een deel-massage. Dat betekent dat er langere tijd aandacht gegeven kan worden aan één bepaald gebied (bijvoorbeeld de rug, het hoofd, de benen of de buik) in plaats van dat er in een uur tijd  het hele lichaam kortstondig wordt aanraakt. Dit resulteert in meer diepgang en een diepere ontspanning, ook in de delen van het lichaam die niet direct aangeraakt worden. 

Er kunnen ook intuïtief verschillende tools ingezet worden, zoals edelstenen, klankschalen of cups. Dit is altijd in overleg met jou.

In het voorgesprek bekijken we samen waar behoefte naar is.

Bij Heart In Bloom en Back to Earth sessie maak ik gebruik van verschillende technieken en tools, zoals hierboven omschreven. Echter worden deze sessie uiteraard afgestemd op jou, zo kunnen de sessie per keer ook verschillen omdat er wordt gekeken wat er op het moment zelf nodig is.