Back to Earth

Back to Earth sessie – Jouw lichaam en geest in verbinding en in balans

Bij deze aardende sessie geef je je over aan verschillende sensaties die een verrassende ontdekkingstocht door je lijf kunnen zijn. Een aandachtige reis door je lichaam die je terugbrengt bij jezelf. En ik nodig je daarbij uit om nieuwsgierig te zijn en open te staan voor wat je tegen komt en wat je lichaam je vertelt. Liefdevol, zonder oordeel. 

De achterkant van jouw lichaam wordt behandeld (rug, onderbenen en voeten) met verschillende tools en technieken zoals warme lava stenen en zachte cups. Aan de voorkant gaan de helende frequenties en energetisch werk je nog dieper verbinden met alles wat is.

Deze sessie helpt je om te aarden, ontspannen, om je hoofd te verstillen en te verbinden met je lichaam, om eenheid te voelen, in het hier en nu. Ideaal voor mensen die heel veel in hun hoofd zitten.

Wat is aarden?
Aarden wordt ook wel gronden genoemd. Een goede gronding is belangrijk het betekent dat je aanwezig bent in je lichaam. Wanneer je niet goed geaard bent is het vaak moeilijk voor je om de energieën en prikkels die je opneemt van andere mensen en je omgeving te verwerken. Het voordeel van geaard zijn is dat je dan niet snel uit balans bent te brengen. De balans vinden is vaak moeilijker dan het lijkt. Vooral voor mensen die hooggevoelig zijn. In het kort komt het er op neer dat je geest je lichaam moet voelen. En dat je de aarde voelt waar je op staat.

Wat kun je verwachten?
Via lange en zachte strijkende bewegingen laat ik je lichaam wennen aan de aanrakingen. Afgewisseld met de warme lava stenen. Je krijgt op deze manier bewust gevoel met je lichaam.

Lavasteen helpt bij overgevoeligheid en prikkels, zorgt voor een goede gronding en helpt je om overtollige energie af te voeren richting de aarde. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een kalmerend effect, terwijl de druk van de stenen de spieren ontspant. Ook worden er belangrijke acupunctuur punten hiermee gestimuleerd.

Met zachte cupping bereiken we nog diepere lagen, zodat jouw chi (levensenergie) gaat stromen. Het mooiste van bewegende cupping is, dat het alle systemen in het lichaam in beweging zet: de hormonen, het immuunsysteem, de spieren, de doorbloeding, de lymfe, de huid, het zenuwstelsel en het spijsverteringssysteem. 

Door druk- en massagegrepen op specifieke voetzones, krijgen je voeten ook extra aandacht. Zo sta je weer letterlijk en figuurlijk met beiden voeten op de grond. 

Aan de voorkant, begint de belichaming en integratie. Er wordt energetisch gewerkt en afgesloten met aardende frequenties en klanken. Een meditatieve toestand, waarbij het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd.

In alle rust blijf je nog even op de warme massage tafel liggen, na voelen.

Hoe gaat het nu met je?