Heart in Bloom

Heart In Bloom sessie – Zoek de zachtheid op, om in je kracht te staan 

Deze unieke blend van verschillende methodes zuivert en opent hart op alle niveaus. Zacht en krachtig tegelijk. 
Met warme rozenkwarts edelstenen, zachte cupping en therapeutische klankschalen worden belangrijke gebieden en punten behandeld die in verbinding staan met het hartchakra. 
Je komt fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch op een ander niveau.

Het hartchakra zit in het midden van je borst, ter hoogte van je hart.
In deze sessie gaan we de ontspanning en zachtheid uitnodigen. Dit zorgt ervoor dat we meer ruimte krijgen in ons lichaam en daarmee ook in ons leven. En als je jezelf die ruimte geeft, dan zal je voelen dat je steeds meer je hart binnen kunt gaan en jezelf steeds meer “open” voelt staan. Als we ons hart kunnen openen voor onszelf, anderen en alles om ons heen, creëren we verbinding. Zo ontwikkelt  je intuïtie, en kun je voelen wat je lichaam vertelt aan je geest en andersom. Zeker zo fijn bij het zelfzorg en het gevoel dat je jezelf mag waarderen.

Hartchakra staat voor vrede, liefde, compassie en betrokkenheid en voor diepe gevoelens zowel voor jezelf als voor de ander. Onvoorwaardelijk (liefde) geven en ontvangen. 

Blokkades loslaten
Blokkades in de chakra’s belemmeren je potenties. Om je eigen weg te vinden en dingen te realiseren heb je energie en creativiteit nodig. Door Heart In Bloom helende sessie zul je weer contact maken met die liefdevolle energiestroom. De energie van het hartchakra werkt vooral op gevoelsniveau, deze bevat weinig woorden, maar het zet je in beweging. Meebewegen op de liefdevolle stroom van jouw hart. 

Wat kun je verwachten?
Deze Heart In Bloom sessie begint met zachte strijkende en masserende bewegingen over je rug met verwarmde rozen kwarts edelstenen.  
Rozenkwarts edelstenen geven tijdens de massage hun unieke zuivere trilling en mineralen af aan de huid. 

Rozenkwarts is de steen van hartchakra, van pure en onvoorwaardelijke liefde, liefde voor jezelf en de dankbaarheid voor alles om je heen.
Deze steen opent je hart zodat jouw liefde kan stromen en je de stem van je hart kunt horen. Hij helpt je los te laten, haalt je uit je hoofd en geeft je het diepe vertrouwen om altijd je hart te volgen.
Rozenkwarts heeft nog meer positieve eigenschappen want hij zuivert, kalmeert bij verdriet en trauma’s, heelt en verbindt. Hij helpt om te vergeven en bevordert empathie, openheid naar anderen toe en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid.

Hierna wordt jouw energie stroom, jouw Qi, op gang gebracht met bewegende cupping massage met extra zachte cups over de rug waar belangrijke acupunctuur punten en het achterkant van het hartchakra zich bevinden.
Alles wat jou niet meer dient laat je los. 
Het mooiste van bewegende cupping is, dat het alle systemen in het lichaam in beweging zet: de hormonen, het immuunsysteem, de spieren, de doorbloeding, de lymfe, de huid, het zenuwstelsel en het spijsverteringssysteem.

Vervolgens is de voorkant aan de beurt en wordt jouw hartgebied behandeld met rozenkwarts terwijl andere chakra’s gebalanceerd worden door bijbehorende edelstenen. 

Met de klankschalen en andere instrumenten die specifiek afgestemd zijn om jou te gronden en te verbinden met jouw hart en jouw hogere zelf, sluiten we deze Heart In Bloom sessie liefdevol af. 
De klankschalen zullen al je cellen doen trillen. 
Een klankschaal roept een herinnering aan de oorspronkelijke harmonische frequentie op en stimuleert het lichaam om, eerst meetrillend in de frequenties van de schaal en daarna ook zelfstandig, de eigen harmonische frequenties terug te vinden. 

In alle rust geniet je nog even na. 

Afgestemd op liefde.