Access Bars

Access Bars® is een uniek en zacht energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust en ruimte wil creëren in lichaam en geest, oude patronen wil doorbreken, het bewustzijn wil vergroten én lichamelijke ongemakken wil loslaten. Op www.accessconsciousness.com kun je meer informatie krijgen en daarnaast het wetenschappelijk onderzoek over wat er precies gebeurd met je hersengolven tijdens het Access Bars sessie.

Access Bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd die in verbinding staan met bepaalde gebieden in jouw leven, zoals bijvoorbeeld controle, geld, seksualiteit, creativiteit, heling, vreugde,  verdriet, hoop en dromen enz. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle onze gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies die stress en blokkades kunnen vormen in jouw lichamelijke, geestelijke en emotionele systeem. Door deze punten zachtjes aan te raken vertragen je hersengolven. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, waardoor de spanning op de diverse gebieden waar jij spanning bewust en onbewust hebt opgebouwd wordt ontladen. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars sessie ook dynamische verandering, die   erop gericht is het bewustzijn te vergroten, blokkades op te ruimen en rust en ruimte te creëren in lichaam en geest.  

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug. 

Ook wijst het wetenschappelijk hersenonderzoek uit dat de hersenen gedurende een Access Bars sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren. Wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin toont ook aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt. Bekijk hier een filmpje waarin Dr. Jeffrey L. Fanning zijn onderzoek presenteert over de resultaten van Access Bars.

Tijdens een Access Bars sessie lig je  heerlijk op een massagetafel, terwijl de 32 Bars punten op je hoofd door mij licht worden aangeraakt. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker liggen en ontvangen. Je hersenen komen in een ‘stand’ die te vergelijken is met diepe meditatie. Na de sessie ervaar je een intense rust en voel je een diepe ontspanning.

De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 weken.

Wat kan een BARS sessie jou opleveren?

  • meer rust en ruimte in je hoofd
  • diepe ontspanning
  • een betere verbinding met je lichaam en intuïtie
  • groter bewustzijn
  • meer moeiteloosheid & flow in leven
  • meer zelfvertrouwen en beter in je vel zitten

Ook kan het een uitkomst bieden bij angsten en fobieën, depressie, hooggevoeligheid (HSP), migraine, piekeren, stress, burn-out, trauma, vermoeidheid, concentratieproblemen, familie/relatieproblemen, slaapproblemen, faalangst, ADHD/ADD, laag zelfbeeld, lichamelijke (pijn) klachten, zwangerschapskwaaltjes enz. 

Wat een Bars® behandeling voor jou doet, ligt niet vast, het ontstaat!