Access Energetic Facelift

De meeste mensen weten dat schoonheid van binnenuit komt. De Access Energetic Facelift wist het oordeel uit het celgeheugen en verjongt het lichaam en het wezen.

Access Energetic Facelift geeft het lichaam een kans om veel van de beperkende energieën en oordelen die onze borstkas, ons gezicht, hoofd en lichaam worden vastgezet in beweging te brengen en te transformeren. Door te werken met energieën waar jij en je lichaam toegang tot hebben, zet je deze omkering in gang en vinden er positieve veranderingen plaats in je hele lichaam.

Het kan onder andere gebruikt worden:

  • om tekenen van veroudering tegen te gaan
  • om jouw huid te doen stralen en verjongen
  • om oordelen over jouw lichaam te laten wegvloeien
  • om ontspanning in je gezicht en je lichaam te bevorderen


De meest voorkomende uitspraken van de cliënten na de sessie zijn:

  • Alsof heel mijn lichaam “gelift” is
  • Iedereen zegt dat mijn ogen stralen
  • Mijn blik is opener en zachter 
  • Ik loop nu met mijn borst vooruit
  • Ik voel me zelfverzekerder
  • Ik voel dat mijn gezicht ontspannen is 

Met de Access Energetic Facelift worden er verschillende energieën op het lichaam en het gezicht toegepast om te kunnen ontdekken wat en kan worden losgelaten. Een zachte en kalmerende aanraking die op je gezicht en hals wordt toegepast, werkt met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, verjongen en verlevendigen. 
Wat als we eenmaal de oordelen die we projecteren op ons gezicht in de spiegel loslaten en elimineren, zodat het lichaam de ruimte krijgt om zichzelf te regenereren.
Wat als leeftijd een standpunt is dat je in jou opsluit?

Energetische Facelift is geweldige te combineren met de Stemvorken Facial behandeling of Facial Cupping Massage.