Trajecten

Eén sessie kan al veel verandering teweeg brengen. Heb je echter een bepaald thema waar je aan wilt werken of zijn er klachten die meer aandacht nodig hebben, dan worden er meerdere behandelingen in kortere periode geadviseerd. Dit kan in een vorm van een traject. Het aantal en de keuze van de behandeling wordt geheel op jouw persoonlijke behoefte in overleg met jou afgestemd. 

Als je een commitment aangaat door een traject op maat te boeken, vergroot je je kans op herstel aanzienlijk. Een traject is er om jou te stimuleren jezelf, je gezondheid en je herstel serieus te nemen. Steeds een losse behandeling boeken, is bij bepaalde klachten te vrijblijvend. De kans dat je niet meer gaat, omdat het leven je weer opslokt is groot.

Zelfs als je geen klachten ervaart is het periodiek inplannen van een sessie zeker aan te raden, zie het als een investering in jezelf, zodat je de klachten vóór bent, tijd voor jezelf neemt, om te reflecteren, ervaren, om te ontspannen, verbinden en te genieten! Zo blijf jij in jouw flow. 

Trajecten bij In Bloom by Anisa  

  • Traject van 3 sessies binnen 3 maanden: 4e sessie is de helft van de prijs*
  • Traject van 5 sessies binnen 6 maanden:  6e sessie is geheel gratis*

* korting is alleen geldig op een sessie van 60 min.