Traject

Eén sessie kan al veel verandering teweeg brengen. Heb je echter een bepaald thema waar je aan wilt werken of zijn er klachten die meer aandacht nodig hebben, dan worden er meerdere behandelingen in kortere periode geadviseerd. Dit kan in een vorm van een traject.

Als je een commitment aangaat door een traject op maat te boeken, vergroot je je kans op herstel aanzienlijk. Een traject is er om jou te stimuleren jezelf, je gezondheid en je herstel serieus te nemen. Steeds een losse behandeling boeken, is bij bepaalde klachten te vrijblijvend. De kans dat je niet meer gaat, omdat het leven je weer opslokt is groot.

Zelfs als je geen klachten ervaart is het periodiek inplannen van een sessie zeker aan te raden, zie het als een investering in jezelf, zodat je de klachten vóór bent, tijd voor jezelf neemt, om te reflecteren, helen, ervaren, om te ontspannen, verbinden en te genieten! Zo blijf jij in jouw flow. 

Traject In Bloom

Je hebt bij mij voor het eerste een sessie ervaren en je voelt sterk een “JA” op vervolg? Dan heb ik een fijne aanbieding voor jou, in de vorm van een traject:

  • Plan direct na jou eerste sessie nog 3 sessies binnen 3 maanden. 
  • Je betaalt dan 195 euro in plaats van de normale prijs van 210 euro. 
  • Het bedrag wordt via een betaalverzoek voldaan (ook mogelijk in twee termijnen). 
  • Dit is een eenmalige aanbieding en enkel geldig bij sessies van 60 min.