Tarieven

Ik neem altijd de tijd voor een intake en een uitleg voordat we beginnen aan de gekozen sessie. Na afloop is er ruimte om bij te komen en (eventueel) na te praten. Deze extra tijd (15 tot 30 min) is gratis en gaat niet van de behandeltijd af.

Eén sessie kan al veel verandering teweeg brengen. Heb je echter een bepaald thema waar je aan wilt werken of zijn er klachten die meer aandacht nodig hebben, dan worden er tussen 3 en 5 opeenvolgende behandelingen in kortere periode geadviseerd. Het aantal en de keuze van de behandeling wordt geheel op jouw persoonlijke behoefte in overleg met jou afgestemd. 

Maar ook als je geen klachten ervaart is het periodiek inplannen van een sessie zeker aan te raden, zodat je de klachten vóór bent en natuurlijk tijd voor jezelf neemt om echt te ontspannen en te genieten!

Energetisch Werk

Energetische healing: 55 euro (1,5 uur)

Access Bars sessie: 55 euro (1 uur)

Access Coaching gesprek inclusief hand-out: 25 euro (1 uur)
Ik geef je krachtige en praktische Access Consciousness ’tools’ in handen die je zelf makkelijk in het dagelijks leven kunt toepassen, om zo ook jouw unieke proces naar verandering te ondersteunen. We nemen deze tools samen door, met uitleg, voorbeelden en er is ruimte voor al jouw vragen.
Zeer aanbevolen bij een eerste Access Bars sessie.

Access Energetic Facelift: 45 euro (1 uur)
Combineren met Stemvorken of Cupping Facial: 70 euro (1,5 uur).

Soundhealing

Klankschalen Massage: 55 euro (1,5 uur)

Klankschalenconcert duo sessie: 37,50 euro per persoon (1,5 uur)

Cupping

Cupping: 65 euro (1 uur)

Cupping Massage Full Body: 100 euro (1,5 uur)
Zachte uitvoering met siliconen cups: rug, bovenbenen, buik en gezicht.

Facial Cupping: 35 euro (30 min.)
Combineren met Access Energetic Facelift of Stemvorken: 70 euro (1,5 uur).

Cadeaubon 

Het is mogelijk om één behandeling te geven of op maat verschillende behandelingen samen te stellen. Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden wilt bespreken.

De prijzen zijn inclusief 21% btw. 

Er zijn geen vergoedingsmogelijkheden door de Zorgverzekering. 

Ik wil je erop wijzen dat in geval van ziekte altijd een arts of specialist dient te worden geraadpleegd, ook medische behandelingen of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder overleg van arts/ specialist. De behandelingen die ik geef zijn een aanvulling en geen vervanging voor medische behandelingen.