Tarieven

De duur per sessie is ongeveer 90 minuten. Echter neem ik altijd de tijd voor een korte intake, een uitleg voordat we beginnen aan de de gekozen sessie. Na afloop staat er een heerlijk kopje thee voor jou klaar. Er is ruimte om rustig bij te komen en na te praten. Hierdoor kunnen de sessies iets uitlopen, houd hier rekening mee.

Access Bars eerste sessie: 75 euro
Het eerste sessie is inclusief een hand-out en uitleg Access Tools (ik geef je krachtige en praktische ’tools’ in handen die je zelf makkelijk in het dagelijks leven kunt toepassen, om zo ook jouw unieke proces naar verandering te ondersteunen).

Access Bars vervolgsessie: 65 euro 

Access Bars & Bodyprocess combinatie: 120 euro 

Body Process: 65 euro
Samen bepalen we waar behoefte naar is, dit kan ook een combinatie zijn van verschillende bodyprocessen.


Hoeveel sessies er nodig zijn is erg afhankelijk van je klacht en natuurlijk van jouw eigen behoefte. Soms is maar één sessie nodig om grote veranderingen in gang te zetten. Veel mensen die bij mij komen kiezen er voor om het periodiek te doen, voor nog meer gemak en als een heerlijke ’selfcare’-onderhoud. 

De prijzen zijn inclusief 21% btw. 

Er zijn geen vergoedingsmogelijkheden door de Zorgverzekering. 

Ik wil je erop wijzen dat in geval van ziekte altijd een arts of specialist dient te worden geraadpleegd, ook medische behandelingen of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder overleg van arts/ specialist. De behandelingen die ik geef zijn een aanvulling en geen vervanging voor medische behandelingen.