Tarieven

Ik neem altijd de tijd voor een korte intake, een uitleg voordat we beginnen aan de gekozen sessie. Na afloop staat er een heerlijk kopje thee met iets lekkers voor jou klaar. Er is ruimte om rustig bij te komen en na te praten. Hierdoor kunnen de sessies iets uitlopen, houd hier rekening mee.

Eén sessie kan al veel verandering teweeg brengen. Heb je echter een bepaald thema waar je aan wilt werken of zijn er klachten die meer aandacht nodig hebben, dan worden er tussen 3 en 5 opeenvolgende behandelingen in kortere periode geadviseerd. Het aantal en de keuze van de behandeling wordt geheel op jouw persoonlijke behoefte in overleg met jou afgestemd. 

Maar ook als je geen klachten ervaart is het periodiek inplannen van een sessie zeker aan te raden, zodat je de klachten vóór bent en natuurlijk tijd voor jezelf neemt om echt te ontspannen en te genieten! 

Sessies

Access Bars: 75 euro (1,5 uur)
De eerste Bars sessie is inclusief een hand-out en uitleg/coaching gesprek met Access Tools. Ik geef je krachtige en praktische ’tools’ in handen die je zelf makkelijk in het dagelijks leven kunt toepassen, om zo ook jouw unieke proces naar verandering te ondersteunen. 
Bij je vervolgsessies kan je kiezen voor Access coaching gesprek (25 euro per 45 minuten) als extra optie voor meer begeleiding / ondersteuning / vragen / oefeningen. 
Tweede Bars sessie: 65 euro
Derde Bars sessie en vervolgsessies: 55 euro 

Access Body: 65 euro (1 uur)
Samen bepalen we waar behoefte naar is, dit kan ook een combinatie zijn van verschillende bodyprocessen.

Access Coaching: 25 euro (45 min) 
Extra optie bij meer begeleiding en ondersteuning

Access Mindwalk: 20 euro (1,5 uur) 

Reiki: 45 euro (1 uur)

Klankschalenmassage: 55 euro (1 uur)
Combineren met Reiki of Access Bars&Body is mogelijk. Hier geldt dan 30 euro voor 30 min. 

Klankschalenconcert / Soundhealing duo sessie: 35 euro per persoon (1 uur)
De uitvoering is een mix van een klankconcert en klankmassage altijd in overleg.

In Bloom Retreat Yourself pakket: 145 euro 
Om jezelf (of jouw speciaal persoon) te trakteren en tot bloei te laten komen.

  • 1 x Access Bars
  • 1 x Reiki
  • 1 x Klankschalenmassage 

Drie volledige sessies. Geldig binnen drie maanden na aankoop. Volledige bedrag dient bij de eerste sessie afgerekend te worden. 

Cadeaubon 
Het is mogelijk om één behandeling te geven of op maat verschillende behandelingen samen te stellen. Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden wilt bespreken.

De prijzen zijn inclusief 21% btw. 

Er zijn geen vergoedingsmogelijkheden door de Zorgverzekering. 

Ik wil je erop wijzen dat in geval van ziekte altijd een arts of specialist dient te worden geraadpleegd, ook medische behandelingen of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder overleg van arts/ specialist. De behandelingen die ik geef zijn een aanvulling en geen vervanging voor medische behandelingen.