Tarieven

Ik neem altijd de tijd voor een intake en een uitleg voordat we beginnen aan de gekozen sessie. Na afloop is er ruimte om bij te komen en (eventueel) na te praten. Deze extra tijd (15 tot 30 min) is gratis en gaat niet van de behandeltijd af.

Eén sessie kan al veel verandering teweeg brengen. Heb je echter een bepaald thema waar je aan wilt werken of zijn er klachten die meer aandacht nodig hebben, dan worden er meerdere behandelingen in een kortere periode geadviseerd. Dit kan in een vorm van een traject. Het aantal en de keuze van de behandeling wordt geheel op jouw persoonlijke behoefte in overleg met jou afgestemd. 

Als je een commitment aangaat door een traject op maat te boeken, vergroot je je kans op herstel aanzienlijk. Een traject is er om jou te stimuleren, jezelf, je gezondheid en je herstel serieus te nemen. Steeds een losse behandeling boeken, is bij bepaalde klachten te vrijblijvend. De kans dat je niet meer gaat, omdat het leven je weer opslokt is groot.

Zelfs als je geen klachten ervaart is het periodiek inplannen van een sessie zeker aan te raden. Zie het als een investering in jezelf, zodat je de klachten vóór bent, tijd voor jezelf neemt, om te reflecteren, ervaren, om te ontspannen, verbinden en te genieten! Zo blijf jij in jouw flow.

 

Energetisch Werk

 • Energetische sessie: 65 euro (60 min)
 • Access Bars: 65 euro (60 min)
 • Access Bars + Coaching gesprek inclusief hand-out: 95 euro (90 min) 
  Ik geef je krachtige en praktische Access Consciousness ’tools’ in handen die je zelf makkelijk in het dagelijks leven kunt toepassen, om zo ook jouw unieke proces naar verandering te ondersteunen. We nemen deze tools samen door, met uitleg, voorbeelden en er is ruimte voor al jouw vragen. Zeer aanbevolen bij een eerste Access Bars sessie.

Soundhealing

 • Klankschalen Massage: 65 euro (60 min)
 • Klankschalenconcert duo sessie: 50 euro per persoon (90 min)
 • Kristallen Klankbad: 65 euro (60 min)

Holistische Massage

 • Holistische Intuïtieve Massage: 65 euro (60 min) / 95 euro (90 min) / 120 euro (120 min)
 • Heart in Bloom sessie: 95 euro (90 min)
 • Back to Earth sessie: 95 euro (90 min)

Cupping

 • Cupping: 65 euro (60 min)
 • Cupping Massage Full Body: 120 euro (90 min) 
  Zachte uitvoering met siliconen cups: rug, bovenbenen, buik en gezicht.

Trajecten bij In Bloom by Anisa  

 • Traject van 3 sessies binnen 3 maanden: 4e sessie is de helft van de prijs*
 • Traject van 5 sessies binnen 6 maanden: 6e sessie is geheel gratis*

* korting is alleen geldig op een sessie van 60 min.

Cadeaubon 

Het is mogelijk om één behandeling te geven of een bedrag vanaf 25 euro. Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden te bespreken. 

 

Annuleren of verzetten afspraak 

Wil je jouw afspraak annuleren of verzetten? Geen enkel probleem, dit kan kosteloos uiterlijk 24 uur van te voren.
Bij annuleringen of afspraken die later worden doorgegeven of bij het niet opdagen bij een afspraak, breng ik 50% van het afgesproken tarief van de betreffende behandeling in rekening.

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Er zijn geen vergoedingsmogelijkheden door de Zorgverzekering. 

Ik wil je erop wijzen dat in geval van ziekte altijd een arts of specialist dient te worden geraadpleegd, ook medische behandelingen of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder overleg van arts/ specialist. De behandelingen die ik geef zijn een aanvulling en geen vervanging voor medische behandelingen.