Over Anisa

Jarenlang was ik bewust dat ik veel meer voelde dan ik (aan mezelf) wilde toegeven. Doordat ik hoog gevoelig ben kon is snel allerlei (negatieve) energie overnemen van mensen om me heen. Het is pas echt door gaan dringen toen ik allerlei lichamelijke klachten ontwikkelde op mijn toenmalige werk. Rug en nekklachten, slaaploosheid, vermoeidheid, RSI-klachten enz. Alles duidde erop dat ik niet op mijn plek zat. 

Sinds mijn keuze om als zelfstandige aan de slag te gaan, nu inmiddels meer dan 10 jaar, verdwenen langzaam aan mijn klachten. Geweldig hoe één keuze totaal andere realiteit vormt. Door yoga te beoefenen, gezonde voeding, goed voor mezelf te zorgen, mijn grenzen leren aan te geven, maar ook door hulp te vragen, verschillende opleidingen/cursussen in orthomoleculaire voeding, counseling, positieve psychologie te volgen en energetisch werk, begon ik me zelf te openen en aan mezelf te werken. Zo leerde ik hoe ik mijn hooggevoeligheid juist als mijn kracht kan inzetten en zo andere te helpen.

Van nature ben ik ontzettend leergierig, ik volg altijd mijn hart en heb al heel veel in mijn leven meegemaakt. Dat maakt het dat ik al mijn kennis, leermomenten en ervaringen weet te bundelen en gericht kan gebruiken in mijn praktijk.

Ik ben dan ook zo dankbaar dat ik een bijdrage mag zijn voor alle lieve, leuke, bijzondere, unieke en mooie mensen die hun weg naar mijn praktijk vinden.  

Doordat ik vanuit thuis werk kan ik al mijn passies fijn combineren met mijn lieve gezin. Hiernaast zijn er nog veel dingen waar ik blij van word: lekker en gezond eten, koken, yoga, tekenen en wandelen! Maar ook alleen zijn en even helemaal niks doen 😉

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om iets over mij te lezen! 

Heb je vragen over de behandelingen die ik aanbied of twijfel je over welke behandeling bij jou past, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Vind je het leuk om in contact te komen via Insta of Facebook? Voeg me dan gerust toe.