Over Anisa

Jarenlang was ik bewust dat ik veel meer voelde dan ik (aan mezelf) wilde toegeven. Door mijn hooggevoeligheid kon is snel allerlei (negatieve) energie overnemen van mensen om me heen. Het is pas echt door gaan dringen toen ik allerlei lichamelijke klachten ontwikkelde op mijn toenmalige werk. Rug en nekklachten, slaaploosheid, vermoeidheid, RSI-klachten enz. Mijn lijf heeft zo veel signalen afgegeven die ik voor een een lange tijd genegeerd heb. Het was tijd om de verbinding met mezelf weer te herstellen.

Sinds deze bewuste keuze, nu inmiddels meer dan 10 jaar, verdwenen langzaam aan al mijn klachten. Geweldig hoe één keuze totaal andere realiteit vormt. 

Ik begon een mooie reis, door te stoppen met mijn toenmalige werk en als zelfstandige verder te gaan, yoga te beoefenen, gezonde voeding, goed naar mijn lijf te luisteren, voor mezelf te zorgen, mijn grenzen leren aan te geven, maar ook door hulp te vragen, energetisch werk, holistische gezondheid en verschillende opleidingen en cursussen te volgen. Het voelde alsof ik aan het opbloeien was. Ik begon me open te stellen voor mijn natuurlijke gaven besefte dat mijn hooggevoeligheid juist mijn kracht is. En deze kracht kan ik nu inzetten om andere te helpen. In alle vertrouwen en met volle overgave is hieruit In Bloom by Anisa ontstaan. 

Van nature ben ik ontzettend leergierig, ik volg altijd mijn hart en heb al heel veel in mijn leven meegemaakt. Dat maakt het dat ik al mijn kennis, leermomenten en ervaringen weet te bundelen en gericht kan gebruiken in mijn praktijk.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik een bijdrage mag zijn voor alle lieve, leuke, bijzondere, unieke en mooie mensen die hun weg naar mijn praktijk vinden.  

Doordat ik vanuit thuis werk kan ik al mijn passies fijn combineren met mijn lieve gezin. Hiernaast zijn er nog veel dingen waar ik blij van word: lekker en gezond eten, koken, yoga, tekenen en wandelen! Maar ook alleen zijn en even helemaal niks doen.

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een klein stukje over mij en mijn proces te lezen. 

Heb je vragen over de behandelingen die ik aanbied of twijfel je over welke behandeling bij jou past, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Vind je het leuk om in contact te komen via Insta of Facebook? Voeg me dan gerust toe.