Over Anisa

Jarenlang was ik bewust dat ik veel meer voelde dan ik (aan mezelf) wilde toegeven. Doordat ik hoog gevoelig ben kon is snel allerlei (negatieve) energie overnemen, niet alleen van mijn klanten maar ook van mijn collega’s. Het is pas echt door gaan dringen toen ik allerlei lichamelijke klachten ontwikkelde op mijn toenmalige werk. Rug en nekklachten, slaaploosheid, vermoeidheid, RSI-klachten enz. Alles duidde erop dat ik niet op mijn plek zat. 

Sinds mijn keuze om als zelfstandige aan de slag te gaan, nu inmiddels meer dan 10 jaar, verdwenen langzaamaan mijn klachten. Geweldig hoe één keuze totaal andere realiteit vormt. Door yoga te beoefenen, gezonde voeding, goed voor mezelf te zorgen, mijn grenzen leren aan te geven, maar ook door hulp te vragen en energetisch werk, begon ik me zelf te openen, meer erover te lezen en aan mezelf te werken. Zo leerde ik hoe ik mijn hoog gevoeligheid juist als mijn kracht kan inzetten om andere te helpen. 

Toen Access Consciousness “toevallig” op mijn pad kwam was de keuze om naast het kappersvak ook energetisch werk te doen een logische en natuurlijke stap. Alles viel op zijn plek: “Bewustzijn creëren en mensen in hun kracht zetten!” En als kers op de taart voegde zich een aantal buitengewone klankschalen hieraan toe! 

Ik ben dan ook zo dankbaar dat ik een bijdrage mag zijn voor alle lieve, leuke, bijzondere, unieke en mooie mensen die hun weg naar mijn praktijk vinden. 

Naast mijn creatieve werk als kapster, energetisch werk en klankschalen beoefenaar, heb ik afgelopen jaren ook cursussen gevolgd in orthomoleculaire voeding en counseling. Doordat ik vanuit thuis werk kan ik al mijn passies fijn combineren met mijn lieve gezin. 

Verder zijn er nog veel dingen waar ik blij van word: lekker en gezond eten, koken, yoga, tekenen en wandelen! Maar ook alleen zijn en even helemaal niks doen 😉 

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om iets over mij te lezen! 

Heb je vragen over de behandelingen die ik aanbied of twijfel je over welke behandeling bij jou past, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Vind je het leuk om in contact te komen via Insta of Facebook? Voeg me dan gerust toe.