Kristallen Klankschalen

Vanuit de natuurkunde is bekend dat kristal informatie kan dragen en dat het in trilling kan worden gebracht. Heel veel structuren in het menselijk lichaam bestaan uit kristalvormen. De invloed van de kristallen klankschalen werken verbluffend diep op mensen in. Hoe groter de schaal hoe meer deze aardt en hoe beter de toon lichamelijk is te ervaren. Daarnaast hebben de kristalklanken een zeer energie verhogend vermogen.

De kristallen klankschalen werken, door zijn samenstelling, in op al de kristalstructuren die in ons gehele lichaam zijn gevormd. Vandaar ook dat het wel lijkt of de schaal van kristal veel doordringender werkt. Het werkt echter veel specifieker, omdat je werkt met de hoogfrequente trilling van de kristallen van de schaal.

De klankschalen van kristal bestaan uit hetzelfde materiaal als bergkristal en heeft daarom, alleen al door te staan in een ruimte, een zuiverende werking op deze ruimte en het lichamelijk en geestelijk welbevinden van mensen dieren en planten. Niet alleen een ruimte, maar ook het lichamelijk en geestelijk gebied van de mens wordt gereinigd, gezuiverd en versterkt.

De schalen zijn te gebruiken als instrument om bepaalde klachten van mensen te verhelpen. Mentale klachten zijn te verhelpen door gedurende een bepaalde tijd blootgesteld te worden aan klanken met een bepaalde toonhoogte. Tevens is lichamelijke pijn te verhelpen met het geluid van klankschalen van kristal.

 Daarnaast is geluid een drager van emotie. Door middel van een bepaalde toonhoogte is het mogelijk om de gemoedstoestand van iemand ten goede te bewerken. Vooral bij mensen die in een depressie zitten is dit belangrijk.

Kristallen Klankbad 
De hoge trilling van de kristallen klankschalen weten vrij snel op zielsniveau  te raken. Hierdoor wordt er vaak direct een verbinding tussen de kosmische energie en de ziel ervaren. Wanneer je in contact kunt zijn met alles wat er is, het eenheidsbewustzijn, maken de klanken je tegelijkertijd ‘leeg’ en ‘vol’.

In een bad van heldere ‘kristallen’ klanken word je uitgenodigd om te ervaren, hoe het is om je natuurlijke ruimte in te nemen, vrij van spanning, zwaarte en oordeel. In deze omhullende lichte sfeer stroomt liefde en zachtheid gemakkelijker door je heen. Vaak voel je je ‘lichter’, een beetje ‘gewichtloos’ en kun je je verbonden voelen met de bron in jezelf, waar je helemaal mag zijn wie je ten diepste bent.

Net als bij de klankschaalmassage met de klassieke klankschalen, kun je je kleding aanhouden. Je ligt op een zachte mat op de vloer, warm toegedekt en omringt door de kristallen schalen die zachtjes worden aangeslagen. De schalen worden niet op je lichaam geplaatst! Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken te ondergaan.

De kristallen klankschaal behandeling die gegeven wordt, is specifiek op jou afgestemd.