Klank Duo Concert

Klankschalen sessie voor 2 personen 

Naast verschillende klankconcerten die ik op locatie verzorg voor grotere groepen, geef ik in mijn praktijk ook klankconcerten voor twee personen.

Een klankschalenconcert  (ook wel klankbad,  soundhealing, klankbeleving, klankmeditatie genoemd) is erg speciaal om met zijn tweeën te beleven: samen met je partner, met je vriendin, met je zus, je moeder. Even tijd voor elkaar, los laten van dagelijkse beslommeringen, compleet ontspannend.
Het is natuurlijk een super bijzonder cadeau om weg te geven. Onder het mom van: geef ervaringen in plaats van spullen! 

We beginnen met een korte mediatie. En terwijl jullie comfortabel naast elkaar liggen, warm toegedekt op zachte matjes, worden jullie omringt met helende klanken van therapeutische klankschalen en andere instrumenten. Van een afstand en dichtbij, afgewisseld met stiltes en lekkere geuren van etherische olieën. Geheel intuïtief, afgestemd op jullie tweeën. 

De klanken werken ontspannend, verminderen stress en brengen je lichaam weer in balans. Je lichaam ontspant en je hoofd raakt even leeg. Er wordt weer ruimte recreëert voor nieuwe inzichten. Stress en spanningen vloeien weg en je komt weer in contact met je lijf. 
Jij hoeft hier niets voor te doen. Het is heel makkelijk: laat alles heerlijk over je heen komen.
Het is ideaal om je dag zo relaxed mee te beginnen. Maar ook na een drukke werkweek, na deadline opdrachten, een hectische week, emotionele tijd of gewoon tussen door als een oplaad moment!

Na afloop drinken we samen een kopje thee met iets lekkers. Er is ruimte om even rustig bij te komen, eventueel je ervaring te delen en een kaartje te trekken. 
.

Klank Duo Concert met Blauwe Lotus Thee 

Deze Klank Duo Sessie is ook mogelijk te ervaren met Blauwe Lotus Thee. In deze sessie word je ondergedompeld in de helende kracht van deze medicinale thee en klank.

Blauwe Lotus (Nymphaea Caerulea) is een waterlelie die al sinds het Oude Egypte bekend is. Destijds werd de plant veel gebruikt in spirituele rituelen, als symbool voor wedergeboorte. Ook nu wordt deze plant nog steeds op vele plaatsen in de wereld toegepast, niet alleen voor spirituele doeleinden maar ook therapeutisch. 

Geserveerd als thee, verwarmt de blauwe lotusbloem je lichaam met een lichte euforische gloed.
Het creëert een gevoel van veiligheid, diepe ontspanning en kalmte, het heeft een positieve invloed op je stemming, angst, spanning, slaaploosheid en immuunsysteem. Je derde oog chakra wordt versterkt (je intuïtie) waardoor je inzichten kunt krijgen. 

Na het drinken van de Blauwe Lotus thee, waarbij je jouw intentie zet, wordt je uitgenodigd door de serene en dromerige klanken naar jouw innerlijke reis.

Door deze krachtige combinatie van plant medicijn en de helende klanken laat je je meevoeren naar diepere niveaus van bewustzijn.