Energetisch Werk

Energetisch werk: Access Bars & Access Body

Alles bestaat uit energie, al kunnen we dat niet met onze ogen zien. Door energetisch lichaamswerk wordt de energie van het lichaam ‘aangeraakt’. Het helend vermogen van het lichaam krijgt als het ware een duwtje in de rug om voor het lichaam te gaan zorgen.
De diverse lichaamsprocessen die ik aanbied zijn ontwikkeld door Access Consciousness®. 
Ze zijn toepasbaar op een zeer breed scala aan klachten en hebben een diepgaande transformerende werking op het lichaam en daarmee op jouw functioneren in het algemeen. 
Energetisch Lichaamswerk maakt het mogelijk om lichamelijke spanningsvelden en blokkades op te heffen en af te voeren. De handen worden op het lichaam geplaatst (over de kleding) en de energie wordt gevraagd om te gaan stromen. Door de energie kunnen blokkades, trauma en pijn die in het lichaam vastzitten weer gaan stromen en kan er verandering plaats vinden. 
Hierdoor ontstaat ruimte en wordt het bewustzijn rondom lichamelijke klachten vergroot. Dit maakt diepgaande verandering op moleculair niveau mogelijk. Je lichaam wordt als het ware uitgenodigd om terug te keren naar zijn oorspronkelijke staat en functionaliteit.

Over Access Consciousness®

Dit is een enorm grote verzameling zinvolle, krachtige en praktijkgerichte technieken, ontwikkeld door Gary Dougles en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen – een wereld van bewustzijn en eenheid creëren. 
Deze technieken ofwel tools, waaronder de Body Processen en Access Bars, zijn een bijdrage aan mensen om hen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten, het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen. Tools die jij kunt gebruiken om toegang te krijgen tot jouw bewust-zijn, om alles in je leven te veranderen én om meer mogelijkheden te creëren. Hoe meer je de tools combineert met je bewustzijn, hoe meer gemak je hebt met verandering en des te meer mogelijkheden je zult hebben en creëren in alle gebieden van je leven. 
Access Consciousness® is een andere kijk op het leven. Het is gebaseerd op het idee dat je niet verkeerd of fout bent, dat je ‘weet’ en dat bewustzijn alles kan doen verschuiven. Het geeft je de mogelijkheid om alles te veranderen en om alles dat je verlangt te creëren op een andere en gemakkelijker manier.