Access Body Processen

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) is het lichaamsproces om je immuniteit te activeren, te herstellen en op te bouwen. 
Het MTVSS bodyprocess is de BOOST voor je immuunsysteem en lichaam, en één van de meest dynamische hand-on processen in Access Consciousness®.
Het wordt uitgevoerd op het gehele lichaam met een lichte aanraking, en het heeft een diepgaande en zeer ontspannende  werking. Na de behandeling voel je weer stroming in jouw lichaam en voelt deze soepeler aan. Lichamelijk blokkades laat je los, het zorgt er voor dat je weer terugkomt naar de Selfsupporting System die je werkelijk was en bent!
Dit is een dynamisch proces voor het opheffen van vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is en niet werkt of slecht functioneert.
MTVSS  activeert en bevorderd immuunsysteem en is daarom heel toepasbaar voor mensen met een lage weerstand, chronische ziekte of mensen die net ziek zijn geweest.
Ook werkt het goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, stofwisseling, hormoonhuishouding (menstruatie, overgang) huidaandoeningen en gewrichtsklachten.
Dit proces kan je op het gehele lichaam toepassen, of alleen op de gewrichten of organen.

De toepassingsgebieden van MTVSS zijn onder meer:

 • Centraal zenuwstelsel
 • Ademhalingssysteem
 • Metabolisme en stofwisseling
 • Elektrisch systeem (hart)
 • Spijsverteringssysteem
 • Individuele organen
 • Ingewanden
 • Huid en Gezicht
 • Skelet
 • Lymfatisch systeem
 • Voortplantingssysteem

Hoe vaker je MTVSS doet, hoe meer effect het op je lichaam zal hebben. De behandeling is geschikt voor zowel voor kinderen als volwassenen. 

TSS (Trifold Sequencing Systems) is een lichaamsproces voor mensen die een trauma hebben meegemaakt; Burn-out, pesten, scheiding, sterfgeval, ongeluk, ziekte, misbruik (seksueel, lichamelijk en of geestelijk) en dergelijke, waardoor hun leven is verandert.
Het is iets wat zo ingrijpend is geweest, waardoor u uit deze setting blijft handelen. U leeft vanuit een “ervoor” en “erna”.
Dit Access bodyprocess rekent af met trauma en shock en is ook heel toepasbaar voor mensen met PTSS.
Het ontrafelt de “loop”: het haalt de gebeurtenissen en emoties die aan elkaar geplakt zijn weer uit elkaar.
Het wordt zowel ingezet bij lichamelijk als bij emotioneel trauma. U zit gevangen in een oud verhaal en uw lichaam reageert daarop door klachten te manifesteren die horen bij dat verhaal. Door dit proces kunt u uit de vicieuze cirkel van angst, pijn en beperking stappen, waardoor u met een schone lei kunt beginnen. De gebeurtenis zelf kan natuurlijk niet worden uitgewist, maar de gevolgen ervan wel. Mensen ervaren onder andere minder angst, minder pijn en meer ruimte na een behandeling.

Cellular Memory is een hands- on proces om de effecten van fysiek trauma en littekenweefsel ongedaan te maken.
Cellular Memory wordt gebruikt voor het terugdraaien van het geheugen van de lichaamscellen.
Hiermee kunnen beschadigingen aan het lichaam verbeteren en zelfs genezen worden.
Als jouw lichaam een beschadiging oploopt, zijn de cellen op die plek beschadigd. Door deze verandering in de cellen kan het zijn dat de cellen niet meer optimaal werken.
Met behulp van Cellular Memory kan het geheugen van deze cellen worden opgefrist en kunnen de cellen hun oorspronkelijke functie weer uitoefenen.
Heb je een plek in of op jouw lichaam die maar niet beter wil worden? Dan kan het gebruik van Cellular Memory een verbetering of zelfs een oplossing bieden. Het kan voor elke lokale lichamelijke klacht gebruikt worden. Vaak wordt dit proces in combinatie met een ander proces gebruikt (bijvoorbeeld de Bars®) voor het beste resultaat.

Cellular Memory kan gebruikt worden bij:

 • Littekenweefsel op en onder de huid
 • Fysiek trauma

Restoration Of Communion With Earth betekent in het Nederlands: herstellen van gemeenschap met de aarde.
Gemeenschap betekent samenleven/samenwerken.
Door dit proces word je weer verbonden met de aarde zodat je weer contact kunt maken en beter kunt aarden (gronden).
Dit zorgt ervoor dat je energie goed kan doorstromen en dat er verbinding is tussen de boven- en onderkant van je lichaam (de bovenste en de onderste chakra’s).
Als je goed geaard bent, haal je positieve energie uit de aarde en voer je negatieve energie af naar de aarde. Als je niet goed geaard bent, mis je de energie van de aarde in je lichaam en kan je lichaam de negatieve energie niet afvoeren naar de aarde. De verbinding tussen de boven- en onderkant van je lichaam is niet goed: je energie zit vooral bovenin je lichaam en dit kan leiden tot zowel fysieke als psychische klachten.
Wanneer je de energie van de aarde mist in je lijf ben je vaak overal met je gedachten behalve in het hier en nu.
Ben je gestrest, heb je angsten en weinig houvast. Als je goed verbonden bent met de aarde is er meer evenwicht en stabiliteit.