Access Bars

Access Bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen. Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaad je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Met een Access Bars behandeling ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelfherstellend vermogen. 

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug. Ook wijst het wetenschappelijk hersenonderzoek uit dat de hersenen gedurende een Access Bars sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren.

Tijdens een Access Bars sessie lig je  heerlijk ontspannen op een massagetafel, terwijl de 32 Bars punten op je hoofd door mij licht worden aangeraakt. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker liggen en ontvangen…

Een sessie bij volwassenen duurt maximaal 90 min. en kost 75 euro. Iedere volgende sessie kost 60 euro en duurt maximaal 60 min.

Een sessie bij kinderen duurt maximaal  45 min. en kost 45 euro. Iedere volgende sessie kost 30 euro en duurt maximaal 30 min.

 (de kinderen mogen tijdens de sessie een spelletje spelen of filmpje kijken op zelf genomen tablet/telefoon)

In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert heel je leven!

Op www.accessconsciousness.com kun je meer informatie krijgen en daarnaast het wetenschappelijk onderzoek over wat er precies gebeurd met je hersengolven tijdens het Access Bars sessie.

Wat kan een Bars sessie jou opleveren?

  • meer rust en ruimte in je hoofd
  • diepe ontspanning
  • een betere verbinding met je lichaam en intuïtie
  • groter bewustzijn
  • meer moeiteloosheid & flow in leven
  • meer zelfvertrouwen en beter in je vel zitten
  • meer vrijheid om jezelf te zijn in alles wat je doet

Ook kan het een uitkomst bieden bij angsten en fobieën, depressie, hooggevoeligheid (HSP), migraine, piekeren, slaapproblemen, faalangst, ADHD/ADD, laag zelfbeeld, lichamelijke (pijn) klachten enz.

Wat een Bars® behandeling voor jou doet, ligt niet vast, het ontstaat!