Access Coaching / Walk

Access Coaching Traject

Als je meer begeleiding en ondersteuning nodig hebt bij jouw veranderproces dan is het Access Coaching Traject wellicht iets voor jou. We bespreken van te voren waar jij behoefte aan hebt, zodat er op maat gewerkt kan worden. 
Dit traject is een combinatie van nuchtere, praktische, soms ook met een beetje humor Access coachingsgesprekken in combinatie met het heerlijk ontspannend energetisch werk, zo kom je laag voor laag steeds dieper tot jouw bewustzijn en jouw inzichten. Op deze manier hoeft de verandering niet zwaar, moeilijk of kei hard werken te zijn. 
De methodiek van Access Consciousness is namelijk sterk in mensen te laten ontdekken wat ze  al weten. Ontdekken van jouw waarheden want dat werkt namelijk het beste voor JOU! Het is een bijzondere en fijne manier om helemaal tot jouw kern te komen, in jouw kracht te gaan staan met meer Ease, Joy & Glory. 

Access Traject 3 bestaat uit:

  • 5 x Access Bars en/of Access Body 
  • 3 x Access Coaching 

Access Coaching sessie wordt ingepland bij de eerste, derde en laatste Bars/Body sessie. Het zijn dus in totaal 5 bijeenkomsten, waarvan 3 met Coaching sessie. Mocht de behoefte anders zijn dan is dat uiteraard bespreekbaar. Aanvullen is er ook Access Walk mogelijk, lees hieronder. 

Spreekt deze manier van begeleiden jouw aan of heb je nog vragen, neem gerust contact met me op. 
Je bent natuurlijk meer dan welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Access Walk

Het Access Coaching Traject is tevens uit te breiden met Access Walk. Wij gaan in de natuur wandelen, mediaties en verschillende oefeningen doen. Wandelen in de natuur heeft zo veel voordelen! De natuur kent geen oordeel en geeft je alle ruimte om te zijn wie je bent. Het fysiek bezig zijn, activeert ook je mentale activiteit. Het helpt je om sneller tot inzichten te komen. Maar ook lekker je hoofd leeg maken, onthaasten, ont-moeten, bewust genieten, aan je conditie werken, opladen, verstillen en vertragen. Zijn en wandelen in de natuur helpen ons ervaringen, gedachten, gevoelens in perspectief te zetten. De grootsheid van de natuur heeft een relativerend effect.

Deze Access Walk duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats in de natuurgebied de Malpie Valkenswaard. Bij Traject 3 kun je als extra optie voor 3 Access Walk sessies kiezen.