Access Coaching / Walk

Access Coaching 
Als je meer begeleiding, ondersteuning en empowerment nodig hebt of je wilt graag de Access ‘Tools’ nog eens extra goed onder de knie krijgen, dan is het Access Intuïtieve Coaching wellicht iets voor jou. Samen kijken we naar je huidige situatie en de vraag die er op dit moment bij jou speelt. Ik begeleidt jou in het versterken van het contact met jouw eigen intuïtie.
Deze manier van begeleiden is een combinatie van nuchtere, praktische, soms ook met een beetje humor van Access en Intuïtieve coaching gesprekken (in combinatie met het heerlijk ontspannend energetisch werk). Zo kom je laag voor laag steeds dieper tot jouw bewustzijn en jouw inzichten. Op deze manier hoeft de verandering niet zwaar, moeilijk of keihard werken te zijn. 
De methodiek van Access Consciousness in combinatie met Intuïtief Coachen is namelijk sterk in mensen te laten ontdekken wat ze al weten. Ontdekken van jouw waarheden want dat werkt namelijk het beste voor JOU! Het is een bijzondere en fijne manier om helemaal tot jouw kern te komen, in jouw kracht te gaan staan met meer Ease, Joy & Glory. 
Access Coaching sessie kan ingepland worden bij iedere behandeling. Mocht de behoefte anders zijn dan is dat uiteraard bespreekbaar.
Spreekt deze manier van begeleiden jou aan of heb je nog vragen, neem gerust contact met me op. 
Je bent natuurlijk meer dan welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Aanvullend is er ook Access Walk mogelijk, lees hieronder.

Access Walk
Wij gaan in de natuur wandelen, meditaties en verschillende oefeningen doen. Wandelen in de natuur heeft zo veel voordelen! De natuur kent geen oordeel en geeft je alle ruimte om te zijn wie je bent. Het fysiek bezig zijn, activeert ook je mentale activiteit. Het helpt je om sneller tot inzichten te komen. Maar ook lekker je hoofd leeg maken, onthaasten, ont-moeten, bewust genieten, aan je conditie werken, opladen, verstillen en vertragen. Zijn en wandelen in de natuur helpen ons ervaringen, gedachten, gevoelens in perspectief te zetten. De grootsheid van de natuur heeft een relativerend effect.
Deze Access Walk duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats in het natuurgebied de Malpie Valkenswaard.